.


 

 

Üzlet: 5000 Szolnok, Hősök tere 7. | Telefon: + 36-70/908- 7744

PLAYSTATION


XBOX


NINTENDO


SZÁMÍTÓGÉP


EGYÉB JÁTÉKOK


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékeinket megrendelheti otthona kényelméből! Futárszolgálat segítségével kedvező áron juttatjuk el termékeinket Önhöz!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJTÉTELEK:

 0 - 9.999 Ft vásárlás esetén 1500 Ft

 10.000 Ft-tól vásárlás esetén INGYENES

Új Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360 játék


Ár: 2500 Ft


keszleten.jpg


Termékleírás

Az Activision a korábbi részek erényeit megtartva, ám újdonságok hadát felvonultatva idén elhozza számunkra a jövő hadviselését, ahol magánhadseregek vívják meg a nemzetek háborúit! A Sledgehammer Games csapatának már van tapasztalata a Call of Duty játékok terén, hiszen több rész fejlesztésében közreműködtek, most azonban csakis ők felelnek a legújabb részért, az Advanced Warfare-ért!

 

A történet szerint 2054-ben járunk, amikor egy titokzatos terrorszervezet, a K.V.A. háborút indít a világ legfejlettebb országai ellen, a szövetség egy magánhadsereget bíz meg a szervezet felszámolására, amelynek az általunk irányítható karakter is a tagja. A korábban tengerészgyalogosként szolgáló Private Mitchell a hadviselés minden fortéját elsajátította, így egy rendkívül képzett harcost tisztelhetünk meg benne, akinek ráadásul minden modern, enyhén sci-fi jellegű harcászati eszköz a rendelkezésére áll. Ilyenek a drone-ok, a fegyverek, egyéb kiegészítők, valamint a különleges mechanikus kiegészítőnk, az exoskeleton.

E kiegészítőnek köszönhetően növelhető a futás közbeni sebességünk, a fizikai erőnk, az ugrás mértéke, így számos új, eddig még nem tapasztalt taktikai lehetőség fog a rendelkezésünkre állni. Az új grafikus motor okán vizuálisan is elképesztő minőséget figyelhetünk meg; a háború még soha nem volt ilyen látványos! A történet mellett természetesen a többjátékos módozat is a rendelkezésünkre áll, ahol a világ többi játékosával mérettethetjük össze tudásunkat.

 

- Új, eddig még nem látott megoldások
- Új grafikus motor
- Egyedi történet
- A többjátékos módozat időtálló