.


 

 

Üzlet: 5000 Szolnok, Hősök tere 7. | Telefon: + 36-70/908- 7744

PLAYSTATION


XBOX


NINTENDO


SZÁMÍTÓGÉP


EGYÉB JÁTÉKOK


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékeinket megrendelheti otthona kényelméből! Futárszolgálat segítségével kedvező áron juttatjuk el termékeinket Önhöz!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJTÉTELEK:

 0 - 9.999 Ft vásárlás esetén 1500 Ft

 10.000 Ft-tól vásárlás esetén INGYENES

KONZOL - JÁTÉK BESZÁMÍTÁS


Megunt videojátékodat, konzolodat, tartozékokat magas áron beszámítjuk!

Ha nem tudsz személyesen eljönni hozzánk, lehetőséged van akár futárral is elküldeni játékaidat. Ha ezt választod, előtte minden esetben kérj előzetes árajánlatot. A csomagküldés díjáról neked kell gondoskodni, de igény esetén segítünk ebben is.

Csakis teljesen karcmentes, eredeti dobozában lévő és hibátlan borítójú lemezeket fogadunk el, ha esetleg úgy látjuk, hogy a játékod nem felel meg követelésünknek, visszaküldjük. A visszaszállítás költsége (1300,-Ft) téged terhel.

Árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon kérheted: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +3670-908- 7744

Ha elfogadod a játékaidért kiajánlott összeget, bármire beválthatod üzletünkben. Amennyiben személyesen befáradsz hozzánk, akkor tudunk csak készpénzt adni neked. Utánvétellel és átutalással nincs lehetőségünk játékaidat megvásárolni.

Régi játékkonzolodat kedvező áron beszámítjuk!... esetleg készpénzért megvásároljuk tőled!

Szeretnél az aktuális játékokról értesülni konzolodon és nem csak az internetes videókból megismerni azokat? Itt az ideje generációt váltanod! Ha rendelkezel egy megkímélt, jó állapotú konzollal, akkor a generációváltás kevés pénzedbe fog kerülni. Hozd el hozzánk, rögtön megvesszük vagy beszámítjuk az árát egy másikba. Megközelítő árajánlatot e-mailben vagy telefonon tudunk adni, de pontos összeget tesztelés után személyesen.

Ajánlatkérés: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +3670-908- 7744